<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Gir opp driften av Villa Paradiso
Pizzakjeden Villa Paradiso har tapt 183 millioner kroner siden Credo tok over kontrollen i 2017. Nå overlater de driften til andre i det skadeskutte selskapet.
Kostbar - men noe av det beste du kan drikke på 17. mai
Krug har i over 170 år produsert vin i kjelleren under familiehuset i Reims. Nå går produsenten gjennom historiske endringer. Med lansering av den nye Grande Cuvée 172 åpnet også dørene til et splitter nytt vineri i Ambonnay.
Middelmådig lunsj på Bislett
De har noe på menyen som ingen andre i Oslo kan by på, men scorer likevel bare terningkast tre.
Perfekt grillvin til vårsolen
Om du vil ha en frisk rødvin til grillmat, bør du velge en vin med god balanse mellom frisk frukt og tekstur. Rød Burgund kan bli for bløtt, og Bordeaux eller Rhône litt for kraftig.
– En deal vi ikke kunne si nei til
Restaurantgruppen Eik Servering ville diversifisere og kjøpte i fjor Dugurd kantiner. Nå er det solgt videre til tungvekter.
Salget svikter igjen
Salgsveksten har falt i fire kvartaler på rad for McDonald's, som ser rødt på Wall Street.
Ikke glem at dette lunsjstedet finnes
Hotel Bristol serverer fortsatt en av hovedstadens mest velkjente lunsjer.