<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
HYTTEHOTEL: «Dobbel takhøyde», utsikt til en nasjonalpark og flere bad enn soverom venter deg, om du vil gi Jerry Seinfeld 150 millioner kroner for å eie feriestedet hans.  Foto: Mountain Rose Realty

Komiker selger gigantisk luksushytte

Men prisen er ingenting å le av, for Jerry Seinfeld vil ha 150 millioner kroner for skipalasset.

Publisert 16. apr. 2021 kl. 08.46
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 422 ord

Tenk på ski, colorado og komiker, og de fleste vil rope «Aspen, Colorado» og kjapt tenke på komiklassiker Dum og Dummere fra 1994.

Men, verdens mest kjente komiker er kanskje Jerry Seinfeld, og hytten hans ligger i Telluride i Colorado, en tidligere gruveby og er en svært ettertraktet ferieby for de rike og berømte.

UT MED HYTTA: Komiker Jerry Seinfeld og kona Jessica Seinfeld selger altså den enorme fritidseiendommen. Foto: NTB Scanpix

Nå er hytten til salgs, om det egentlig går an å bruke den beregnelsen på bygningsmassen. Ifølge Wall Street Journal er det egentlig snakk om to boligsalg, men kjøperen av den største eiendommen vil automatisk få tilbud om å kjøpe den mindre. Det er snakk om to eiendommer, en på 109 mål og en på 69 mål. Tilsammen er det altså snakk om en «skihytte» med et landområde på 178 mål.

Se flere bilder fra hytta i bildekarusselen under:

PÅ INNSIDEN: Hytta til Jerry Seinfeld. <strong>Foto: Mountain Rose Realty</strong> (1 / 4)
PÅ INNSIDEN: Hytta til Jerry Seinfeld. Foto: Mountain Rose Realty

To for en

Den største eiendommen er også juvelen her, med en prislapp på 14,95 millioner dollar, mens den mindre eiendommen koster 2,78 millioner dollar. Kombinert gir det en pris på knappe 18 millioner dollar, eller omkring 150 millioner kroner. Det er mer enn 3,5 ganger det Norges dyreste fjellhytte kostet. Men for det får du i det minste litt eiendomsmasse. Den største delen er 1.160 kvadrameter, og har 11 soverom, 14 bad og et digert, profesjonelt utstyrt kjøkken.

Stilen blir beskrevet som «farm house», men har vel egentlig lite å gjøre med det tradisjonelle amerikanske landbruket. Det er altså snakk om store treflater, takbjelker og noe amerikanerne beskriver som «dobbel takhøyde» i stuen. 

RETT INN: Naturligvis får du en gigantisk oppkjørsel. Foto: Mountain Rose Realty

Det følger også med et eget treningsstudio, vinkjeller, skiroom og en garasje. Akkurat det siste rommet vekker noe oppsikt, siden Seinfeld er velkjent for sin enorme Porsche-samling. For i Coloroado-eiendommen er det kun plass til fire biler innendørs. Men det er laget opplegg for å vaske bil innendørs. Og rett utenfor døren venter det kilometer med langrennsløyper, som også tar deg rett inn i en av USAs mest spektakulære nasjonalparker.