<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Møller Bil kjøper tre Porsche-forhandlere

– Vi har stor tro på Porsche som merke og oppkjøpet styrker vår posisjon i Stor-Oslo, sier konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group.

Publisert 17. apr. 2024 kl. 13.47
Oppdatert 17. apr. 2024 klokken 13.48
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Porsche 911 S/T sportsbil Foto: Rossen Gargolov

Møller Bil styrker sin posisjon i Norge ved å inngå avtale om oppkjøp av tre Porsche-forhandlere fra Autozentrum Holding. Overtakelsen signaliserer Møllers ambisjon om betydelig tilstedeværelse i sport- og luksusbilsegmentet i Norge.

Avtalen innebærer at Møller Bil overtar driften av Porsche Center Asker & Bærum, Porsche Center Oslo og Porsche Center Gardermoen. Møller Bil eier og drifter fra før to Porsche-forhandlere i Sverige.

– Vi har stor tro på Porsche som merke og oppkjøpet styrker vår posisjon i Stor-Oslo, sier konsernsjef Petter Hellman i Møller Mobility Group. Han understreker betydningen av samarbeidet og de tette relasjonene til merkene i Volkswagen-konsernet, og ser frem til å komme i gang med Porsche også i Norge.

Møller Bil vil overta aksjene og ta ansvar for driften av forhandlerne i løpet av sommeren.